• 20150829 124123
  • 20150903 180346
  • kvarnhagskallan slid1
  • kvarnhagskallan slid2
  • kvarnhagskallan slid3

Din lokala restaurang i Växjö


Vi är din restaurang i Växjö både till vardags och fest.
Vill du göra en beställning av catering? Kontakta oss på 0470-72 92 92.Möjligheternas restaurang

Vår populära restaurang i Växjö ordnar alla slags beställningar. Vi gör arrangerar allt från äventyr till bröllop eller lugna släktmiddagar. Våra 650 kvm matsalsyta gör olika typer av arrangemang möjliga, vi anordnar förslagsvis middagar, dans och konferenser.

Både till fest...

Vill ni både äta och dansa tar lokalen emot ca 300 sittande gäster. Vi kan även köra ut maten till er lokal från vår restaurang i Växjö. Om det är så att ni önskar servispersonal kan vi även ordna detta till en tillställning.

... och till vardags

Vår restaurang i Växjö tar emot cirka 100-150 gäster om dagen och vi levererar även luncher till företag i Växjö med omnejd. Varje dag serveras tre olika dagens och en veckans pasta samt tiotalet à la carte-rätter.

Dagens lunch, Vecka 8 . 

​​

Måndag

Laxkotlett med gräslökssås och kokt potatis
Extra: Korv Stroganoff med ris

Tisdag

Färsbiffmed vitpepparsås och stekt potatis
Extra: Kycklingwook med nudlar och vitlöksdressing

Onsdag

Panerad hokifilé med kökets dillsås med kapris och rödlök (kall)
Extra: Raggmunk med fläsk och lingon
​​​​​​​

Torsdag

Göingesoppa (med nötfärs) och pannkakor med sylt
Extra: Pasta med kassler i ädelostsås

Fredag

Panerad schnitzel med brunsås och ärtor

Veckans pasta

Pasta med Italiensk casserol

Veckans sallad

Tacosallad med nachos och salsa
​​​​​​​
Vid Alleriger var vänlig kontakta personalen

Vegetarisk finns att erbjuda

Vi erbjuderPå restaurang Kvarnhagskällan ordnar vi allt från luncher till konferenser till middagar till större evenemang. Med en lång erfarenhet inom à la carte samt catering arrangerar vi festen med en meny enligt dina önskemål. Läs mer om våra menyer eller kontakta oss för ett menyförslag som passar just ditt event.


Veckans lunch

Varje vecka serverar vi veckans lunch. Välj bland dagens lunch, veckans pasta eller veckans sallad. I priset ingår dessutom salladsbuffé, bröd och kaffe. Vi erbjuder även vegetariska alternativ. Har du allergier? Kontakta vår restaurang i Växjö så ordnar vi givetvis ett alternativ som passar dig.


Catering utifrån dina önskemål

På Kvarnhagskällan erbjuder vi catering till både privatpersoner och företag. Vi erbjuder förrätter, varmrätter, desserter och bufféer. All vår catering skräddarsys enligt våra kunders önskemål. Kontakta oss så svarar vi på dina frågor eller skräddarsyr en offert på en meny som passar just ditt event. Vi erbjuder allt från mindre företagsluncher till stora middagar.  


Porslinsuthyrning

Vill du hyra porslin till en tillställning? Då rekommenderar vi att du kontaktar Växjö Porslinsuthyrning telefon: 073-0260003